Bivirkninger af Rhodiola Root

August 16 by admin

Rosenrod rod er en urt, der er hjemmehørende i de koldere områder i Europa, såsom Sibirien. Det har været anvendt i århundreder til at bekæmpe træthed, stress, depression, angst, maveproblemer og neurologiske sygdomme. Som med enhver urtekosttilskud, men der er bivirkninger til at overveje. Nogle fælles dem forbundet med Rosenrod er søvnløshed, rastløshed og irritabilitet. Nogle mindre sandsynligt, men mere alvorlige, bivirkninger omfatter hjertebanken, humørsvingninger og rystelser.

Søvnløshed, rastløshed, angst og irritabilitet

Rosenrod rod er en urte stimulans. Hvis det tages i højere doser end anbefalet det kunne føre til bivirkninger, som er uhensigtsmæssigt at de grunde, man ville tage det i første omgang. Disse omfatter søvnløshed, rastløshed, angst og irritabilitet. Den anbefalede dosis af Rhodiola er 200-600 mg dagligt. Hvis det tages i overskud, vil mange mennesker oplever bivirkninger er fælles for dem alle stimulanser. , Anbefales det, at Rhodiola ikke tages før seng at undgå søvnløshed.

hjertebanken

Personer med eksisterende hjerteproblemer, der er tilbøjelige til hjertebanken, bør ikke tage Rosenrod. For dem uden en sådan disposition, hjertebanken don & rsquo; t normalt ske, medmindre den anbefalede dosis overskrides eller Rhodiola er taget med et andet stimulerende, såsom kaffe. At være bevidst om din krop og hvad du har lagt i det er den bedste måde at undgå denne bivirkning.

Humørsvingninger og hallucinationer

To andre alvorlige bivirkninger af Rhodiola er humørsvingninger og hallucinationer. Disse kan forekomme, hvis Rhodiola er taget af en person med et psykologisk problem, såsom bipolar lidelse. De, der lider af bipolar lidelse, bør advares mod at tage denne urt, da de er mere tilbøjelige til at opleve bivirkninger, der kan forringe dom og mental klarhed.

de Shakes

Som med mange naturlægemidler kosttilskud, anbefales det, at Rosenrod tages sammen med mad. Dette forbedrer absorption og mindsker risikoen for at få de shakes, som undertiden kan ske, hvis en & rsquo; s blodsukker er for lavt.

Related Articles