Bivirkninger af Fibercon

October 16 by adminFibercon er en medicin anvendes til behandling af forstoppelse, irritabel tarmsyndrom og irritabel tyktarm. Som med enhver medicin, er der nogle potentielle bivirkninger, du bør være opmærksom på, når du tager Fibercon, og du bør ikke tage det for mere end syv dage ad gangen.

fordøjelsesproblemer

Nogle mennesker oplever problemer med fordøjelsen, når du tager Fibercon. Gas, oppustethed og kramper i maven område er alle mulige.

Indtagelse

En mulig bivirkning, især hvis du ikke tager i nok væske med den medicin, er kvælning. Fibercon kan øge i størrelse, mens i din hals, få dig til at kvæle eller har problemer med at synke den.

Respiratory

Nogle mennesker har haft problemer med at trække vejret og brystsmerter som en bivirkning til FiberCon.

Allergiske bivirkninger

Som med ethvert stof, er der altid mulighed for at få allergi symptomer som bivirkninger. Nældefeber, kløe, hævelse i munden eller i ansigtet, følelse svimmel og vejrtrækningsproblemer alle er mulige bivirkninger, der kan indikere en allergisk reaktion.

Interaktioner

Fibercon kan interagere negativt med andre medikamenter og føre til bivirkninger for nogle mennesker. Når du tager Fibercon, så sørg for at efterlade et par timer mellem at tage den og andre medikamenter.

Related Articles