Bipolar Spectrum Disorder utilstrækkeligt anerkendt

August 18 by admin

Bipolar spektrum forstyrrelse kan være utilstrækkeligt anerkendt, og mange mennesker med sygdommen ikke får en ordentlig behandling, nye amerikanske forskning antyder.

Undersøgelsen, som blev offentliggjort i det nummer af tidsskriftet Archives of General Psychiatry maj analyseret data fra en undersøgelse af psykiske lidelser blandt næsten 9.300 amerikanere i alderen 18 og ældre.

Det pegede prævalens for tre undertyper af bipolar spektrum forstyrrelse.

Disse er:

  • Bipolar I. Dette anses for den klassiske form af sygdommen, hvor patienterne oplever tilbagevendende episoder af mani og depression.
  • Bipolar II. Patienterne oplever en mildere form for mani kaldet hypomani, der veksler med depressive episoder.
  • Bipolar lidelse, uspecificeret (BD-NOS), også kaldet subthreshold bipolar lidelse. Patienterne har maniske og depressive symptomer, men ikke opfylder strenge kriterier for særlige typer af bipolar lidelse bemærkede i den diagnostiske og statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser.

Bipolar I og bipolar II hver forekommer i omkring en procent af den amerikanske befolkning, mens BD-NOS forekommer i omkring 2,4 procent af befolkningen, siger undersøgelsen. Forskerne sagde deres resultater understøtter tidligere undersøgelser, der foreslog, at bipolar lidelse kan være bedre karakteriseres som et spektrum forstyrrelse.

Undersøgelsen fandt, at 89 procent til 95 procent af patienter med bipolar I eller bipolar II, og 69 procent af dem med BD-NOS, modtog anden form for behandling. Men mange af dem blev behandlet for co-eksisterende psykiatriske lidelser - såsom angst, depression eller stofmisbrug - i stedet for bipolar lidelse.

Mange af patienterne modtog behandling anser for uegnede til bipolar lidelse, såsom at tage et antidepressivt eller anden psykofarmaka i fravær af en stemningsstabiliserende medicin såsom lithium, valproat eller carbamazepin, sagde undersøgelsens forfattere.

De bemærkede, at kun omkring 40 procent af bipolar lidelse patienter modtog passende stemning stabilisator, krampestillende eller antipsykotisk medicin.

"Sådan en høj uhensigtsmæssig mægling brug blandt mennesker med bipolar spektrum forstyrrelse er en bekymring. Det er potentielt farlige, fordi brugen af ​​et antidepressivt uden gavn for en stemning stabilisator faktisk kan forværre tilstanden," undersøgelse forfatter Kathleen Merikangas, af det nationale Institute of Mental Health, sagde i en forberedt erklæring.

Related Articles