Bipolar raser i Børn

December 7 by admin

Ifølge National Institute of Mental Health, er flere børn bliver diagnosticeret med bipolar lidelse end nogensinde før. Grunden denne diagnose er stigende hos unge er stadig et mysterium.

Bipolar

Bipolar lidelse, tidligere kendt som manisk depression er en psykisk lidelse. Syge klager over hyppige humørsvingninger, der spænder fra klinisk depression til kliniske niveauer af mani.

Raseri

Vrede, raseri og hvad synes at være ekstreme udgaver af raserianfald er desværre udbredt blandt bipolære børn. Forældre til bipolære børn siger deres børn ofte kaste genstande, ramt, skud og bremse ting i en ukontrollabel vrede.

Årsager

Årsagen til bipolar lidelse er et spørgsmål om debat i den psykologiske samfund. Det kan være forårsaget af genetisk disposition fejltændende af neurotransmittere, miljømæssige faktorer eller en kombination af ovenstående.

Behandling

Behandling af bipolar lidelse består i at behandle symptomerne. Der er ingen kendt kur mod denne lidelse. Symptomerne er ofte behandles med medicin, samtaleterapi, kostændringer, og stress reduktion.

Advarsel

Psykoaktive stoffer bør anvendes med forsigtighed, især hos børn. Nogle antidepressiva er for nylig blevet forbundet med selvmordstanker hos børn, teenagere og unge voksne.

Related Articles