Bentonit Clay grødomslag opskrift

August 7 by admin

Bentonitler er en type af ler, der er almindeligt anvendt til afgiftning, fordi dens elektriske ladning trækker giftstoffer ud af kroppen. Fortalere bruge det til at rense deres hud og hår, og hvis spises, leret renser koloner. En af de mest almindelige anvendelser af leret, findes i de fleste sundheds-food butikker, er som et grødomslag.

Sådan Bentonit Clay Works

Bentonit ler er typisk findes i Great Plains i USA og betragtes som den bedste ler til afgiftning på grund af dets unikke hævelse egenskaber. En gang i kontakt med vand, bentonitler svulmer op som en svamp. De elektriske blodplader i leret trækker de giftstoffer og binde dem til leret porøse overflade. Fordi leret lokke toksiner til hudens overflade, kan din hud ser synligt værre, før det begynder at se bedre efter flere behandlinger.

Stings, udslæt, Bites

For bistik og andre fælles hudproblemer, bruge bentonit ler med destilleret vand. Bland de to sammen, ved hjælp af kun nok vand til at danne en tyk pasta, og slather det på problemområdet. Lad leret tørre i ca 20 minutter, derefter skylle det ud med koldt vand.

Stærkere Krop grødomslag

For en mere kraftfuld grødomslag, skal du bruge ler og æble cider eddike. Bland lige dele af bentonit ler med æble cider eddike, indtil den danner en cremet pasta, så slather det på problemområdet. Lad leret sat på kroppen i omkring 45 minutter, derefter skylles ud for at trække sig ud eventuelle toksiner. Sørg for ikke at bruge nogen metalgenstande såsom skåle eller sølvtøj, når du blander denne opskrift, fordi leret kan reagere dårligt med metal.

For at bruge bentonit ler som en grødomslag for hele kroppen, røre et pund af ler med en pint af æble cider eddike. Denne gang, så sørg for at tilføje noget vand at tynde ud og fortynde blandingen lidt, så de højere mængder af ler og eddike ikke forværre huden. Påfør et tyndt lag af blandingen til din krop. Lad det sidde i kun omkring 20 minutter, derefter skylles væk. Denne opskrift giver nok ler blanding til to personer.

Hvis blandingen ler og eddike er for tørring i din hud, især hvis du bruger det til behandling af acne, skal du følge behandlingen med en fugtighedscreme.

Clay Bath

Hælde bentonit ler ind i din badevandet kan tilbyde de samme afgiftende virkninger som grødomslag. The Family Hope Center, som hjælper børn med særlige behov, anbefaler hælde to kopper ler ind i din badevandet to gange om ugen i fem uger for at få de samme resultater, som du ville få fra en grødomslag.

Related Articles