Behandling for en Old Scar Itch

March 8 by admin

Behandling for en Old Scar Itch


Længe efter et ar er helet, kan det pludselig begynder at klø intenst. Generelt dette er forårsaget enten af ​​en infektion eller ved ny cellevækst i området, måske på grund af ændringer i vægt. Indstillinger til behandling af kløe variere baseret på dens årsag.

Identificering Infektion

Hvis en gammel ar begynder at føle varmt eller smertefuld, eller bliver hævede og røde, chancerne er gode, at du har en infektion. Fordi ar trænge flere niveauer af hud og væv, er det vigtigt at få behandling fra en læge hurtigt. Du kan modtage et kursus af antibiotika piller eller antibiotisk salve til at anvende.

Kløe grund cellevækst

Store ar, især dybe kirurgiske ar, typisk involverer flere typer af overlappende væv, som måske ikke strække eller ekspandere i samme tempo. En barndom abdominal ar, for eksempel, vil have at strække som barn bliver voksen. Denne proces kan forårsage arret at klø eller brænde.
Massere arret med allergivenligt lotion eller olie kan være nok til at løsne op og strække ar væv. Hvis dette ikke lindre kløe, kan anti-klør cremer som hydrocortison løse problemet. Mere alvorlige tilfælde af kløe kan drage fordel af brugen af ​​over tæller lidocain lotion. For stærkere aktuel smertestillende creme, kan din læge ordinere en aktuel 5 procent lidocain salve, som vil dulme berørte område.

At få nødhjælp fra Old Scar Kløe

Se en læge straks, hvis det skræmme føles varmt, oppustede eller smertefuld. I sjældne tilfælde en gammel ar kan være stedet for en ny infektion. Hvis arret er cool at røre ved og ser sund topisk anvende hydrocortison og bruge massage til at løsne op og reducere arvæv. Hvis det ikke fritager kløe, prøve en over the counter lotion, der indeholder lidocain. Hvis dette ikke hjælper, skal du gå til lægen en bede om en recept på en mere potent lidokain salve.

Related Articles