Begreberne Personlige 'Sacrifice' Hjælp Docs Tag Gaver fra industrien

November 15 by admin

Begreberne Personlige 'Sacrifice' Hjælp Docs Tag Gaver fra industrien


Hvis lægerne får at vide, at de har studeret og arbejdet hårdt for at få, hvor de er i dag, finder de det lettere at retfærdiggøre at tage gaver fra narkotika og medicinsk-device virksomheder, viser en ny undersøgelse fund.

Mens bestræbelserne på at trimme antallet af disse "freebies" tilbydes til amerikanske læger - alt fra kuglepenne til betalte ture - har gjort indhug i de seneste par år, interessekonflikter som følge af praksis er stadig et problem, siger forfatterne af en undersøgelse vises i 15 september udgave af Journal of American Medical Association.

"Den farmaceutiske industri og den medicinske profession behøver at interagere," sagde undersøgelse forfatter Sunita Sah, i øjeblikket en post.doc ved Duke University i Durham, NC "Men det samspil, især i lyset af de involverede fristelser og den potentielle trussel mod den offentlige tillid, behøver at blive mere omhyggeligt forvaltet, end det traditionelt har været. "

Gennem det seneste årti har der været bevægelse i retning af at pålægge klare normer for forholdet mellem læger og lægemiddel / medicinsk udstyr industrien.

For eksempel har mange medicinske faciliteter og universiteter over hele USA placeret strengere retningslinjer på medarbejdernes accept af industriens rundhåndethed. Og i begyndelsen af ​​2009 for Pharmaceutical Research og Producenter af Amerika, der repræsenterer omkring 40 store drug beslutningstagere, underskrevet den til en frivillig kodeks. Denne kode placeret et moratorium for industrien "gaver" af små narkotikarelaterede mærkevarer emner såsom kuglepenne, sæbedispensere og krus.

Dette træk fulgte organisationens 2002 vedtaget en komplet forbud mod big-billet poster, såsom billetter til sportsbegivenheder og ture til ferie pletter, som var blevet uddelte til læger i fortiden. Denne kode også mandat, at industri-finansierede uddannelsesinstitutioner stipendier administreres af uafhængige eksperter.

Alligevel Sah og hendes kolleger understrege, at industrien gaver stadig fortsætter, med narkotika og enheden beslutningstagere fortsat at indynde sig hos læger og øge markedsandelen.

I den nye undersøgelse, som blev gennemført i 2009, Sah og hendes kolleger fordelt tre kvalitet-of-life undersøgelser til omkring 300 pædiatriske og familie medicin hjemmehørende læger. Sah gennemførte undersøgelsen, mens en ph.d.-studerende i Tepper School of Business på Carnegie Mellon University i Pittsburgh.

Forfatterne stillet en række spørgsmål til at måle udtalelser om industrien gifting. Nogle spørgsmål berørt Ofrene, lægerne havde gjort (søvn tabt, arbejdstimer, gæld samlet), mens en karriere. De har også spurgt om de stagnerende lønninger og høj gæld, som kan besværliggøre mange i det medicinske område.

Resultatet: Selvom nogle læger viste, at deres arbejdsforhold var "dårlige" læger, der blev mindet om de ofre, de havde gjort for at komme til, hvor de nu var langt mere tilbøjelige til at se modtage branchens gaver som acceptable.

Specifikt omkring 48 procent af dem, der blev mindet om de ofre, de havde gjort som lægerne mente modtage gaver fra industrien var fint, vs. omkring 22 procent af dem, der ikke blev mindet.

De fleste læger, når de bliver spurgt direkte, var uenig med den tanke, at "stagnerende lønninger og stigende gældsniveauer" ville gøre modtage gaver fra industrien OK. Og alligevel udsat for dette begreb i løbet af undersøgelsen boostet antallet af læger, der troede gave-hensyntagen var acceptabelt for mere end 60 procent, bemærkede forskerne.

I sidste ende, Sah sagde, synes læger til at være let svajede til visning af gaver som en form for "påskønnelse" for alle deres hårde arbejde og offer.

"Hvis vi kan ændre nogle af disse etiske normer, der i øjeblikket favoriserer den slags gaver og i stedet se dem som bestikkelse, de er - i stedet for som kompensation for hårdt arbejde - det ville være en god ting i forhold til at opretholde tilliden til lægestanden, "sagde hun.

"Disclosure [gaver], selvfølgelig, er vigtigt," tilføjede hun. "Men i sidste ende afsløring er et middel omkring problemet. Det er ikke et direkte angreb på problemet. Så fra en forbruger point-of-view der er behov for mere pres på den medicinske profession simpelthen opgive disse interessekonflikter. Og mens jeg ville sige, at helt sikkert er der en større indsats for at gøre det nu end fx fem år tilbage, jeg tror, ​​vi stadig har en meget lang måder at gå. "

For sin del, Dr. Jorge J. Guerra, Jr., en associeret vice president for kliniske anliggender på University of Miami Miller School of Medicine, enige om, at "det er uden tvivl, at modtagelse af gaver skyer [læge] dom."

"Men selv om flere undersøgelser har vist, at dette er sandt, er det en kompliceret situation," siger Guerra, som også er overlæge på University of Miami Medical Group. "Det tager tid at ændre politik, fordi du stadig ønsker at fremme en sund pædagogisk udveksling mellem den medicinske industri og læger, i et åbent miljø."

"Men jeg vil sige, at samlet set, at forekomsten af ​​uhensigtsmæssige interaktioner med industrien er faldet drastisk i de seneste år," Guerra tilføjet. "Hvilket er et must, fordi selv udseendet af opfattelsen af ​​en interessekonflikt er ikke acceptabelt. Fordi vores forpligtelse er at patienten og at give patienterne den bedst mulige lægebehandling uden unødig påvirkning."

Related Articles