Bad bivirkninger af Singulair

May 17 by admin

Singulair er en leukotrien-hæmmer, der er ordineret til mennesker, der har astma eller svær allergi. Det virker ved at blokere leukotrien og derved medvirke til at forebygge astmaanfald. Singulair er en vedligeholdelse medicin, der hjælper med at forhindre astmaanfald. Det bør ikke anvendes til behandling af akutte anfald. Alvorlige bivirkninger, mens tager Singulair er sjældne, men der er flere forhold, der bør rapporteres til en læge straks, hvis du begynder at opleve dem kort efter begynder at tage Singulair.

Influenzalignende symptomer

Influenzalignende symptomer som feber og kulderystelser bør indberettes til din læge, hvis du oplever dem kort efter begynder at tage Singulair.

åndedrætsbesvær

Hvis Singulair forårsager dig problemer vejrtrækning, straks kontakte lægen.

Smerte

Hvis du begynder at opleve smerter i bihuler, smertefulde bump under huden eller smerter eller snurren i hænder og fødder, skal du kontakte din læge.

Gulsot

Hvis du bemærker, at huden eller det hvide i øjnene bliver gult, ringe til din læge.

Blødning og blå mærker

Strange blødning eller blå mærker problemer, mens tage Singulair kan signalere et alvorligt problem, og du skal kontakte din læge.

humørsvingninger

Hvis du oplever unormale humørsvingninger eller har selvmordstanker, mens du tager Singulair, kontakte dig læge.

Mindre alvorlige bivirkninger

Følgende er en liste over andre, ikke-alvorlige bivirkninger af Singulair. Disse virkninger kan være generende, men er ikke en indikation af et alvorligt problem: mavesmerter, fordøjelsesbesvær, tilstoppet næse, søvnbesvær, døsighed, svimmelhed og hovedpine.

Related Articles