Baby 'Sleep Machines' Kunne skade hørelsen, undersøgelse tyder

January 28 by admin

Baby 'Sleep Machines' Kunne skade hørelsen, undersøgelse tyder


Nogle af de "sleep maskiner", der markedsføres for at dulme spædbørn synes stand til at generere nok støj til potentielt skade et barns hørelse, viser en ny undersøgelse.

De populære enheder lover at hjælpe spædbørn falde i søvn og ophold i søvn ved lulle dem med konstant lyd - ". Hvid støj", såsom en rislende bæk, et hjerteslag eller blot

Men i test af 14 søvn maskiner, fandt forskerne nogle var i stand til at decibelniveauer, der overgår den anbefalede grænseværdi for støj på arbejdspladsen. Alle var i stand til at bryde støjgrænsen anbefales til hospitalet planteskoler.

Resultaterne, rapporterede online 3 marts og i april print spørgsmålet om Pediatrics, ikke kan lyde sød til forældrenes ører.

Men Eksperter sagde, at der er enkle måder at beskytte din baby.

Ideelt set bør være forpligtet producenterne til at møde en "sikker lyd grænse," siger Dr. Ronald Hoffman, i New York øjet og øret Ambulatorium af Mount Sinai.

Indtil da bør forældrene holde volumen lav, og placere maskinerne godt væk fra deres barns krybbe, sagde Hoffman, som ikke var involveret i undersøgelsen.

Patti Martin, direktør for audiologi og tale patologi ved Arkansas Børnehospital i Little Rock, aftalt.

"Hvis du vælger at bruge dem, bare være forsigtig," sagde Martin, der fungerede på studiet. "Du skal ikke placere dem lige på rækværket af krybbe. Sæt dem på tværs af lokalet."

Det er enkle råd, men det er faktisk ikke på produktets emballage, bemærkede Dr. Blake Papsin, senior forsker på studiet og chef for otolaryngology, hoved og hals kirurgi ved Hospital for Sick Children i Toronto, Canada.

Hvad mere er, Papsin sagt, er der forældre hjemmesider, der opfordrer forældre til at bruge søvn maskiner hele natten, ved et volumen højt nok til at maskere andre lyde, der kan flyde ind i børneværelset.

"Så nogle forældre er formentlig overeksponere deres babyer for støj," Papsin sagde.

For undersøgelsen, hans hold testede 14 spædbarn søvn maskiner bredt tilgængelige i Canada og USA.

Forskerne fandt, at der på toppen volumen, ville tre udsætte en baby til mere end 85 decibel - den grænse for støj på arbejdspladsen - om enheden blev placeret på krybbe skinner. Alle maskiner var i stand til kærning ud mere end 50 decibel, hvilket er støjgrænsen anbefales til hospitalet planteskoler. Næsten alle - 13 af 14 - kunne top 50 decibel, selvom placeret på tværs af lokalet fra barnets krybbe.

Forældre kan undre, er der virkelig noget galt med at spille lyden af ​​en kvidrende fugl til din baby? Papsin sagde, at på en blød volumen skal dulme - og ikke at drukne dit TV - der bør være nogen risiko for små ører.

Men han spørgsmålstegn ved, om der kunne være noget galt med at udsætte udviklingslandene spædbørn til en stabil, monoton lyd hele natten, i stedet for de forskellige lyde af deres omgivelser - ligesom forældre taler, eller de fjerne lyde fra udendørs.

De "auditive veje" til hjernen udvikler i barndommen, Papsin noteret. Og dyr forskning har vist, at langvarig udsættelse for hvid støj under vorden kan ændre hjernens behandling af lyd, og dyrenes adfærd.

"Er hvid støj virkelig, hvad hjernen ønsker under søvn?" Papsin sagde. "Eller er det bedre at have stilhed og nogle intermitterende støj? Vi ved det ikke."

Der er ingen beviser for, at søvn maskiner skade barnets udvikling. Men Martin enige om, at det er et spørgsmål at overveje.

"Er det en god ting at træne børn til brug for konstant støj til at sove?" sagde hun. Det er muligt, for eksempel, at når de bliver ældre, kan nogle af disse børn har sværere ved tuning ud hverdag "baggrund" støj.

"Vi ved ikke, om der kunne være langsigtede konsekvenser,« sagde Martin.

Papsin foreslog, at før de køber en søvn maskine, forældre prøver beroligende deres barn til at sove på andre måder - som en varm sengetid bad og en gammeldags vuggevise.

Related Articles