Baby Skin Problemer & Water Fluortilsætning

March 2 by admin

Baby Skin Problemer & Water Fluortilsætning


Ledningsvand i mange byer indeholder fluor samt i specifikt mærkede flaskevand til børn. Fluor er en kemisk tilføjet til vand for at hjælpe med at forhindre huller i tænderne. Men der er rapporter om negative bivirkninger.

Bekymring

Babyer, der er fodret formel blandet med fluor vand kan være i fare for dermatitis og andre hudproblemer. Derudover siger den amerikanske Dental Association spædbørn yngre end 1 bør ikke indtages fluoriseret vand for at forhindre dental fluorose. Fluorose er resultatet af indtagelse for meget fluor i tand danner år, der forårsager skader på emalje-dannende celler i tænderne, som kan føre til porøse, misfarvede tænder.

Identifikation

Hvis dit barn har hudproblemer, kan du være i stand til at identificere, hvis vand fluor er årsagen. Udskift dit barns normale drikkevand med renset vand, som ikke indeholder fluor. Hvis dit barns hud efter et par dage af fluor-frit vand rydder op, kan han være allergisk over for fluorid.

effekter

Omkring 1 procent af befolkningen er allergisk over for fluorid. Men der er også tegn på, at fluor kan forstyrre normale hjernefunktioner hos børn. Aktuel fluorid ansøgning er rapporteret at være den eneste nødvendige fluor for at forebygge huller i tænderne, så børste dine tænder er sikker og effektiv.

Related Articles