Avastin får nye godkendelse for Brain Cancer

August 6 by admin

Det havde været mere end 10 år siden, en ny behandling af glioblastom blev godkendt, men den amerikanske Food and Drug Administration har nu givet fremskyndet godkendelse af cancer drug Avastin til brug mod de aggressive hjerne kræft tumorer, rapporterer Business Week.

Avastin, som er udviklet af Genentech, som marts blev købt af Schweiz-baserede Roche, er allerede godkendt som behandling af forskellige former for kolon, bryst- og lungekræft, siger Business Week. FDA grønt lys var baseret på lægemidlets evne til at nå en delvis eller fuldstændig respons i kliniske forsøg, selv om Genentech sagde, at der er i øjeblikket ingen oplysninger, der viser det reducerer symptomerne eller forbedrer overlevelsen. Selskabet sagde, at det planlægger et sent tidspunkt forsøg med Avastin til behandling af nydiagnosticeret glioblastoma.

Omkring 10.000 mennesker i USA har glioblastom -. Samme type tumor senator Edward M. Kennedy, D-Mass, har kæmpet - og tumorerne ofte igen, selv efter første behandling, Genentech sagde i en pressemeddelelse, Business Week rapporteret.

Related Articles