Årsager til kraftig menstruation

January 12 by admin

Heavy menstruationer ikke kun tage en vejafgift på din fysiske sundhed, men kan forstyrre dit liv. Når en kvinde bløder overdrevent, dette kaldes menorrhagi. Der er mange faktorer og forhold, der kan forårsage en kvinde til at bløde for meget. Ifølge Healthywomen.org, én ud af fem kvinder lider af overdreven menstruation.

Medicin

Mayo Clinic tilråder, at visse medikamenter og resultere i overskydende blødning herunder antikoagulantia, der forhindrer blodpropper og anti-inflammatoriske medicin. Ikke alene kan disse medikamenter medfører kraftig blødning, men de kan også forlænge dit blødning. Hvis du uretmæssigt tager hormon medicin, kan dette også resultere i menorrhagi.

Hormoner

Hvis en kvindes hormoner er ude af sync, kan dette medføre ekstrem blødning. Kvinder, der er peri-overgangsalderen ofte over for dette problem. Når hormonerne arbejder som de burde være, østrogen og progesteron er i balance og foring af endometriet (uterus) skure som det er meningen at, hvilket resulterer i en normal menstruation. Hvis hormoner er ude af trit, endometriet udvikler overdrevent og tunge menstruation resultater.

Polypper, Koagulation Disorder

Polypper kan resultere grund af kraftig blødning. Polypper er godartede vækster, der er knyttet til livmodervæggen foring. Polypper, som er små, er sædvanligvis et resultat af høje hormon niveauer.

En tilstand, der kaldes von Willebrands sygdom kan forårsage kraftige blødninger. Når en person har denne betingelse, er hendes blodets evne til at størkne svækket. Dette er en blodkoaguleringslidelse og er nedarvet eller genetisk.

Anovulation, fibromer

Når en kvinde ikke at få ægløsning, dette kaldes anovulation. Du kan have en menstruation, men ikke ægløsning. Når dette sker, kan de hormoner blive skæv, hvilket resulterer i overskydende blødning.

Uterine fibromer er tumorer, der er godartede (non-kræft). Disse normalt dukke op i løbet af en kvindes fødedygtige anvendelser. Fibromer kan forårsage langvarig og kraftig blødning.

IUD, adenomyose

En af de hyppigst dokumenterede bivirkninger ved anvendelse af en ikke-hormonel IUD (spiral) som et gennemsnit af kontrol fødslen, hvis menorrhagi, ifølge Mayo Clinic. Hvis du mener en spiral er årsagen din overskydende blødning måske skulle du skifte til en anden form for prævention.

Midaldrende kvinder, der har haft en masse børn kan udvikle en tilstand kaldet adenomyose. Når dette sker, får de endometrium kirtler indlejret i livmoderen muskel. Dette kan forårsage smerte og kraftig blødning.

Graviditet, Cancer

Du må ikke engang klar over det indtil efter den kendsgerning, men du kunne være et par uger gravid og derefter miscarry, hvilket vil resultere i svær blødning. En ektopisk graviditet, hvor befrugtede æg er implanteret i æggelederne stedet for i uterus, kan også forårsage ekstrem blødning.

Ovariecancer, cervikal cancer og livmoderkræft kan forårsage en kvinde til at bløde kraftigt.

Symptomer

Symptomer på ekstrem menstruation omfatter perioder, der holder længere end syv dage, eller som ankommer mindre end tre ugers mellemrum; alvorlige kramper; træthed; mætte en pude eller tampon i mindre end en time i flere timer i træk; iført en pude og en tampon; tunge blodpropper og åndenød, som er et tegn på blodmangel (jern-dårlig blod, der er forårsaget af overdreven blødning), i henhold til Healthywomen.org.

Related Articles