Anvendelser af pebermynte Kamfer Oil

September 15 by admin

Anvendelser af pebermynte Kamfer Oil


Pebermynte kamfer, et gammelt navn for menthol, er den faste ekstrakt af pebermynte plante (Mentha piperita), og har egenskaber, der ligner kamfer ekstraheret fra kamfer træer. Traditionelt er menthol inhaleres som en nasal og bronkial decongestant. Andre eksterne og interne anvendelser, og de farer, der er forbundet med pebermynte kamfer olie, kan ikke være så godt kendt.

Egenskaber

Peppermint indeholder 27 fytokemikalier --- naturlige forbindelser findes i planter --- samt calcium, cholin, jern, magnesium, mangan, phosphor, kalium, selen, zink, niacin, riboflavin, thiamin og vitamin E. Menthol har en bitter smag og dens lugt er skarp, gennemtrængende og kulde. Aromaterapi ansøgninger om menthol omfatter behandling af chok, hysteri, og at dæmpe kvalme og opkastning.

Historie

Den første registrerede udvinding af menthol fra pebermynte olie i Vesten var i 1771, men asiatiske brug af menthol er meget ældre. Menthol findes i store mængder i kinesiske og japanske pebermynte olier, eller det kan være destilleret fra indenlandsk dyrkede planter. I 1884 blev en beskrivelse af denne proces offentliggjort i American Journal of Pharmacology.

aktuel anvendelser

Idet menthol midlertidigt numbs perifere sensoriske nerver når de påføres på huden, det lindrer kløe og smerter af mindre hudirritationer, herpesvirus udbrud såsom forkølelsessår og helvedesild, og endda hovedpine smerter. Pebermynte kamfer lindrer ømme muskler og ledsmerter, hvilket er grunden til kommercielle præparater såsom Bengay og IcyHot bruger menthol som den vigtigste ingrediens. Menthol blev fundet i en 2009 egyptisk undersøgelse til at dræbe lus ved kontakt og forhindre æg fra klækning. Topiske præparater indeholder generelt fra 5 procent til 20 procent menthol.

Interne anvendelser

Menthol er stærkere end pebermynteolie. Pebermynteolie, da det frigives i kogende vand for at lave te, har egenskaber, at støtte fordøjelsen og er almindeligt anvendt som et middel mod kolik, halsbrand, og fordøjelsesbesvær. Entero-coated, er forsinket frigivelse pebermynte olie kapsler øjeblikket ordineret af læger til at lindre smerter og spasmer, der karakteriserer irritabel tyktarm (IBS). Imidlertid bør menthol kun anvendes til fordøjelsessystemet lidelser under rådgivning af en sundhedsperson. En typisk dosis til internt brug vil være fra 1/8 til 2 kerner i en kapsel eller olivenolie base.

I små doser, menthol lindrer tandpine og earaches; en 20 procents opløsning i olivenolie kan anvendes en gang om dagen. Menthol har længe været tilføjet til tobaksvarer, fordi det køler effekten af ​​barske røg. I 2008 American Journal of Public Health offentliggjorde en analyse der viser, at mentol gør brug af tobak mere tiltrækkende for mindreårige rygere. Folk der ryger menthol cigaretter kan også have sværere at holde op, end dem, der ryger unflavored tobaksvarer.

Advarsel

Nerve lammelse og tab af følelse og bevægelse har resulteret fra giftige niveauer af menthol tages internt, ifølge University of Maryland Medical Center. På grund af sin evne til at øge slim produktion --- der kan blokere små luftveje --- mentholated salve ikke bør anvendes i nærheden af ​​næseborene for små børn til at behandle luftvejssygdomme. Gravide og ammende kvinder bør ikke tage menthol internt.

Related Articles