Antidepressiva Knyttet til knogletab

February 23 by admin

Antidepressiva Knyttet til knogletab


Ældre mænd og kvinder, der tager klasse af antidepressiva kendt som selektive serotonin reuptake hæmmere kan have en øget hyppighed af knogletab.

Men undersøgelser dokumenterer dette fund er foreløbige og skal ikke ses som en grund til at ændre medicin forfatterne understreget.

"Folk i dag er på SSRI-præparater bør ikke stoppe deres lægemidler baseret på disse resultater," siger Dr. Susan Diem, ledende forfatter af undersøgelsen ser på kvinder, og assisterende professor i medicin ved University of Minnesota School of Medicine. "Disse resultater er foreløbige, og der er behov for yderligere forskning, før der kan drages sikre konklusioner."

Resultaterne af begge undersøgelser er offentliggjort i juni 25 spørgsmålet om Archives of Internal Medicine.

Selektive serotonin reuptake hæmmere, eller SSRI, er almindeligt ordineret til behandling af depression og andre lidelser og udgør næsten to tredjedele af antidepressive recepter i USA. De lægemidler virker ved at hæmme det protein, der transporterer serotonin, en neurotransmitter involveret i både depression og søvn. Den medicin omfatter disse mærker narkotika som Prozac, Paxil og Zoloft.

Receptorer for serotonin er for nylig blevet opdaget i knoglen.

"Dette førte til spørgsmålet om, hvorvidt lægemidlerne kunne have en effekt på knogle," Diem sagde.

Diem undersøgelse involverede 2.722 ældre kvinder, gennemsnitlig alder 78,5 år. Total hofte knogletæthed og af to hip subregioner blev målt ved begyndelsen af ​​undersøgelsen og igen næsten fem år senere. Ved hvert besøg blev deltagerne bedt om at bringe alle de medikamenter, de havde anvendt inden for de seneste to uger.

Knoglemineraltæthed er en indikator for, om du har knogleskørhed.

Efter justering for andre faktorer, fandt forskerne, at knoglemineraltætheden i hofte faldt 0,82 procent i kvinder, der anvender SSRI og 0,47 procent blandt dem, der bruger de ældre tricykliske antidepressiva og i dem, der ikke bruger nogen antidepressiva. SSRI-brugere havde også højere knogletab på de to hip subregioner.

På grundlag af resultaterne af denne undersøgelse alene, er det umuligt at vide, hvorfor forskellen mellem de to grupper findes, siger Diem.

"Vi fandt, at brugen af ​​SSRI er forbundet med forhøjede satser for knogletab i denne gruppe af ældre kvinder, men denne forskning kan ikke endeligt afgøre, om den medicin, selv er ansvarlige for den forøgede knogletab, eller om andre forskelle mellem SSRI-brugere og dem, der ikke bruger SSRI er ansvarlige, "Diem sagde. "For eksempel er depression selv været forbundet med en større procentdel af knogletab, og folk på SSRI er mere tilbøjelige til at have været deprimeret."

"Dette arbejde skal bekræftes i andre populationer, og det virkelige spørgsmål er, om de lægemidler har en effekt på satserne for fraktur, og at vi ikke kunne løse," Diem fortsatte.

En undersøgelse foretaget af canadiske forskere blev offentliggjort i januar, også i Archives of Internal Medicine, men angav en risiko for brud blandt folk i 50'erne, der tager SSRI.

Den anden undersøgelse offentliggjort i det nye nummer af Archives involverede 5.995 mænd i alderen 65 og ældre, og fandt, at mænd med SSRI-præparater havde også lavere knoglemineraltæthed ved hoften og i bunden af rygsøjlen.

Total hofte knoglemineraltæthed var 3,9 procent lavere blandt SSRI-brugere end blandt mænd ikke bruger nogen antidepressiva. Spine knoglemineraltæthed var 5,9 procent lavere blandt SSRI brugere sammenlignet med ikke-brugere.

Som i den undersøgelse, der involverer kvinder, var der ingen signifikant forskel i knoglemineraltætheden mellem mænd tager tricykliske antidepressiva og dem, der ikke tager nogen antidepressiva. Mænd der tager antidepressive trazodon havde samme knoglemineraltæthed som dem, der ingen antidepressiva.

Related Articles