Angreb Lend nyt afsæt til Depression Screening Day

March 29 by admin

Angreb Lend nyt afsæt til Depression Screening Day
Angrebene den 11 september har givet en ekstra rolle til den 11. årlige nationale Depression Screening Day.

Formålet med gratis arrangement, som er i morgen, har været at lade folk selv finde ud af, fortroligt, om de lider af blues og aldrig vidste det. Men i år, kan du også lære, hvis du lider af post-traumatisk stress disorder (PTSD) som følge af de terroraktioner.

Arrangørerne siger, at timingen er rigtig for en sådan screening, da PTSD - hvilket fører til depression - tager omkring en måned til at blive vist. Folk kan græde en masse eller undgå mennesker og steder, de forbinder med 11. september arrangørerne siger.

"De vigtigste symptomer på post-traumatisk stress disorder er påtrængende mareridt eller flashbacks og gentagne erindringer om begivenheden den 11. september," siger Dr. Douglas Jacobs, skaberen og administrerende direktør for Screening for Mental Health, Inc., i Boston og en associeret klinisk professor i psykiatri ved Harvard Medical School. "Og der kan være bedøvende svar - folk ikke ønsker at gå ind i høje bygninger, for eksempel, eller de har en startle response, hvor alt er forstærket -. Du høre en bil horn og du hopper Så i år, i. reaktion på 11. september tragedien, vi tilføjet en PTSD screeningtest. "

National Depression Screening Day finder altid sted på torsdag i Mental Illness Awareness Week, som er den anden uge af oktober. Den daylong begivenhed, afholdt på næsten 2.000 hospitaler, mentale sundhedsklinikker, biblioteker - endda indkøbscentre - rundt om i landet, giver en mulighed for folk at lære mere om depression og manisk depression, mens du udfylder en kort screening spørgeskema og taler til en mental sundhed professionel. Mere end 10 millioner amerikanere er blevet screenet siden programmets start, siger Jacobs.

Spørgeskemaerne stille en række spørgsmål, som kan pege på depression eller manisk depression, siger Jacobs. Der er tre tests i år, som tager omkring fem minutter hver.

"Den ene på depression stiller spørgsmål om din evne til at træffe beslutninger, om din søvn vaner eller om du tager på i vægt eller tabe det, eller hvis du er træt eller følelse håbløs," forklarer han. "The manisk depression Spørgeskemaet spørger, om du føler dig euforisk eller høj, hvis du ikke kan synes at stoppe med at tale, eller hvis du holder hoppe fra opgave til opgave." Den tredje spørger om PTSD.

"Depression er underdiagnosticeret og underbehandlet i landet," siger Jacobs. "Kun 40 procent af mennesker med sygdommen få behandling. Og det er værre med manisk depression, hvor folk kan gå i otte år mellem debut af symptomer og behandling

Jacobs siger arrangørerne besluttet at tilføje i en screening mekanisme til at hjælpe folk få styr på begivenhederne den 11 september.

"Det er vigtigt at have tjenester til rådighed på nuværende tidspunkt," siger han. "Selv de, der troede, at de håndterer kølvandet på tragedien godt kan opleve, at, da måneden er gået, deres sindstilstand er stadig skrøbelig. De, der mistede deres kære, kolleger og venner vil blive konfronteret med at vende tilbage til regelmæssige rutiner uden disse mennesker i deres liv. Og resten af ​​nationen stadig beskæftiger sig med de uforglemmelige billeder af død og ødelæggelse og tab af sikkerhed for, at vi er sikre inden for vores grænser. "

"Vi ved, at syv ud af 10 mennesker adspurgte af Pew Research Center har sagt, at de oplever en form for depressive symptomer siden 11. september", siger Susan Bergson, vicedirektør for det nationale Depressive og maniodepressiv Association i Chicago. "Og vi ved også, at depression, som helhed påvirker 20,5 mio voksne amerikanere hvert år."

Depressiv sygdom "føles ligesom de ting, der sker i hverdagen, hvilket er, hvad gør det så svært," siger Bergson.

»Og nu, med 11. september mennesker har haft deres verden ændret sig så hurtigt, og de forsøger at finde ud af, hvad det alle midler," tilføjer hun. "De kigger på nye realiteter. Verden er ikke længere sikkert, da de vidste det, og det kan udløse depressive symptomer, langvarig sorg, ændringer i søvnmønster, følelser af uro, følelse som du er træt eller uden energi. Alt, kan pege på depression. "

Hvad skal man gøre

"Det er virkelig vigtigt at gå og få screenet på oktober 11 og find ud af, om depression eller PTSD er en faktor i dit liv," Bergson opfordrer. "Vi ved, at depressiv sygdom reagerer på behandling, både medicin og terapi, ganske godt. Tricket med depression er at forstå, hvad symptomerne er og se, hvis de varer ved i mere end to uger. Hvis de gør, gå se en professionel."

For at finde det sted nærmest dig, gå til Screening for mental sundhed, Inc .. Og for en online depression screening spørgeskema, se National Depressive og maniodepressiv Association.

KILDER: Interview med Douglas Jacobs, MD, skaberen og administrerende direktør, Screening for Mental Health, Inc., og associeret klinisk professor i psykiatri, Harvard Medical School, Boston; Susan Bergson, vicedirektøren, National Depressive og maniodepressiv Association, Chicago; Screening for Mental Health, Inc. pressemeddelelse

Related Articles