Andre typer af Mango, der er tilgængelige

May 12 by admin

Andre typer af Mango, der er tilgængelige


Mango, oprindeligt fra det sydøstlige Asien, er nu dyrkes over hele verden, herunder Mexico, USA, Sydamerika og Afrika. I USA, Tommy Atkins mango tegner sig for størstedelen af ​​mango importeret og solgt, men der er snesevis af sorter af kommercielt dyrkede mango. Overvej dine andre valg af en af ​​verdens mest populære frugter, mango.

Ataulfo

Den anden mest populære mango i USA er Ataulfo. Den Ataulfo ​​er lys gul når den er moden, vejer omkring 6 ounce til 12 oz. og tager form af en noget presset oval. Dens hud viser små rynker på toppen af ​​modenhed, generelt mellem marts og juli. Disse mango er ekstremt cremet og næsten fri for fibre, med en sød og intens smag. Det frø af Ataulfo ​​er forholdsmæssigt meget små til frugten, således at denne sort har en høj procentdel af spiseligt kød.

Kent

Store, ovale Kent mango er grønne-flået med en dyb, rød blush og lejlighedsvise gule nuancer. Deres fiberless, smidig tekstur og sukkerholdige smag gør dem til et perfekt valg for presning af saft eller tørring; deres frø er også ganske små. De modne Kent mango nedskæringer næsten som smør, men sin blødhed bør ikke udsættes for klemning. Kent mango opstod i Florida og er tilgængelige fra januar til marts samt fra juni til august, der vejer ca. 23 ounce ..

Haden

Haden mango har fast, fibrøst kød og stærk smag, udstiller levende rød hud indeholder overtoner af grønne eller gule og lejlighedsvise hvide prikker. Dens modenhed kan bestemmes ved en blid squeeze test samt en gradvis gulfarvning af Haden mango grønne sektioner. Disse store, ovale mango - generelt 16 oz. til 24 oz. - Udgør 90 procent af Hawaii kommercielle mango produktion. Peak tilgængelighed af Haden mango er i april og maj.

Francis

Francis mango hovedsagelig importeres til USA fra små haitianske gårde. Deres skind er lyse gul med grønne overtoner, der falmer som frugten modner; den gule, på den anden side, bliver rigere. Modningsgrad kan også bedømmes ved forsigtig klemning af frugten for at kontrollere for ømhed. De aflange Francis mango er tilgængelig mellem maj og juli, giver moderat fiberholdigt, saftig stærk-flavored frugt, som er krydret og sød.

Related Articles