Amning Producerer Trimmer Kids

February 19 by admin

Amning Producerer Trimmer Kids


De længere kvinder ammer deres spædbørn, jo mindre sandsynligt børnene skal blive overvægtige, siger en ny undersøgelse.

Det er sandt, i hvert fald, for ikke-spansktalende hvide børn. Amning ikke beskytte mod overdreven vægtstigning i nogle sorte og spansktalende børn, forskerne amerikanske tilføje.

Undersøgelsen, der er anført i spørgsmålet om Pediatrics februar giver den mest afgørende bevis til dato, forlænget amning kan hjælpe med at reducere risikoen for fedme.

"Der er fortsat fordele fortsat amning," siger undersøgelse forfatter Laurence Grummer-Strawn, chef for det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse s mødres og børns ernæring Branch.

De CDC forskere bygger deres konklusioner på en analyse af 177.304 børn op til 5 år, og en delmængde af 12.587 mor-barn-par, hvilket gør den til den største amning undersøgelse til dato. Tidligere undersøgelser har givet modstridende resultater.

Ved at fremhæve en vigtig fordel ved langvarig amning, undersøgelsen også styrker anbefalinger, mødre ammer deres babyer i mindst et helt år. Den amerikanske Academy of Pediatrics, for en, tilskynder ammer i mindst 12 måneder for at give så udførlige fordele for baby.

"Hvis man ammer dine babyer, er mere tilbøjelige til at have en reduktion i sygdom dine børn, og en af ​​dem er fedme," siger Dr. Lawrence Gartner, formand for en American Academy of Pediatrics 'panel om amning.

Fedme er blevet et bekymrende problem i USA. Det anslås 15 procent af børn og teenagere i alderen 6 til 19 er overvægtige, ifølge en 1999-2000 føderal undersøgelse. Den voksende omkreds af Amerikas ungdom udgør alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, placere børn på højere risiko for diabetes, forhøjet blodtryk, hjerte-karsygdomme og visse former for kræft.

For at undersøge den mulige sammenhæng mellem langvarig amning og nedsat risiko for overvægt, CDC forskere kigget på oplysninger fra Pediatric Nutrition Surveillance System. Denne undersøgelse indfanger data fra børn ses ved offentlige sundhedsklinikker over hele USA.

Holdet undersøgte, hvordan lange børn plejes og deres body mass index (BMI) - et mål for vægt i forhold til højde - ved 4 års alderen. Børn med en BMI, der toppede den 95. percentil for deres alder blev anset overvægtige.

Mere end to tredjedele af børn i undersøgelsen - 71,1 procent - blev aldrig ammet, og kun 6,1 procent var ammet i seks måneder eller mere.

Børn, der aldrig var ammet eller som var ammet i mindre end en måned var mest tilbøjelige til at være overvægtige i en alder 4, undersøgelsen fundet. Med øget amning varighed, antallet af overvægtige børn er faldet.

For eksempel 13,6 procent af dem, der var aldrig ammet og 13,7 af dem, der var ammet mindre end en måned var overvægtige i en alder 4. Derimod blandt dem, der var ammet i mere end 12 måneder, 11 procent var overvægtige.

Ammede børn var også mindre tilbøjelige til at være undervægtig, undersøgelsen fundet.

Mødre-til-være kan spørge sig selv, hvorfor den store ståhej over et par procentpoint-points forskel mellem forekomsten af ​​overvægt blandt flaskebørn børn, og dem, der var ammet mere end et år.

"Det er en lille forskel," Grummer-Strawn indrømmer, men det er væsentligt. "Hvad vi taler om, er" Hvad er de ting, vi kan gøre for at forebygge overvægt? "Siger han. Amning er helt klart en af ​​de ting.

Hvor langvarig amning beskytter mod fedme er ikke klart, men undersøgelser tyder på flere mulige forklaringer. Den ene er, at en ammede barn kan selv regulere sin kalorieindtag bedre end en flaske-fodret barn, hvis forældre kan insistere barnet slutte en på forhånd afmålt mængde formel.

Amning, selvfølgelig, er kun én faktor, der påvirker et barns risiko for fedme. Undersøgelsen Forfatterne bemærker, at Hispanic børn er næsten dobbelt så tilbøjelige til at blive overvægtige som ikke-spansktalende børn "sandsynligvis på grund af forskellige kosten og fysisk aktivitet mønstre."

Forældres indførelse af fast føde eller eksklusive afhængighed amning kan også variere langs racemæssige og etiske linjer. For eksempel har mange latinamerikanske mødre kombinere amning med sutteflaske, og som kan forklare den svagere effekt af amning i denne gruppe, siger Gartner.

Stadig forvirret over, om at bryst eller flaske feed? For mange mødre, denne undersøgelse synes at give et andet stykke bevis for, at brystet er bedst for barnet.

"Du kan ikke slå Moder Natur," Gartner vitser.

Related Articles