Amerikanske Healthcare Tendenser i hospitaler

September 14 by admin

Amerikanske Healthcare Tendenser i hospitaler


Som væsentlig lovgivning passerer gennem Kongressen i den sidste del af det 21. århundrede, sundhedsreform er i spidsen for den amerikanske bevidsthed. På grund af en radikalt skiftende sundhedspleje landskab, amerikanske sundhedsvæsen tendenser ændrer selve grundlaget for hospital drift. Disse vigtige og udviklende tendenser fortsætte med at ændre amerikanske sundhedssystem på grundlæggende niveauer.

Hospitalism

En hospitalist er en læge, der giver behandling til patienter, mens de er på hospitalet. Hospitalists specialister i alle aspekter af patientpleje i løbet af patientens hospitalsophold og ikke vedligeholde private praksis. En rapport fra RM Watcher og L. Goldman, fra University of California Department of Medicine, 1996 bemærker stigningen af ​​hospitalists i stedet for lokalt baserede læger eller akademiske sundhedspleje specialister. Rapporten konkluderer, at omkostningspresset af sundhedspleje planer, stadig mere komplekse indlagte medicin og tidspresset på praktiserende læger er årsag dette skift. Fremkomsten af ​​hospitalists fortsætter til hurtigt at stige i det andet årti af det 21. århundrede.

Klinisk Integration

Klinisk integration letter patientbehandlingen ved at samle alle en patients udbydere. Under klinisk integration, hospitaler og læger deler ansvaret og oplysninger om patienter, ligesom patientens pleje udvikler sig, og hun bevæger sig fra den ene facilitet til en anden. Klinisk integration forbedrer hospital effektivitet og patientcentreret pleje, men det står over juridiske forhindringer såsom antitrust og tilbageslag love. Ifølge den amerikanske Hospital Association, klinisk integration opstod som et større hospital tendens i slutningen af ​​2000'erne.

Omkostninger Kontrol

Ifølge Hospital anmeldelse Magazine, Sundhed Vedligeholdelse Organizations (HMOs) begyndte at miste kontrollen over hospitals- og sundhedspleje industrier i slutningen af ​​1990'erne. Dick Clarke, formand for Healthcare Financial Management Association, siger "The forhandlingsstyrke gled tilbage i hænderne på de udbydere." Power fortsætter med at flytte og omkostningsstyring løsner som sundhedsudgifter fortsætte med at stige hurtigere end inflationen, og dermed presse udbyderne til at indeholde priser.

Patientsikkerhed

En meget indflydelsesrig 1999 Institute of Medicine rapport konkluderede, at 44.000 til 98.000 mennesker dør hvert år som følge af indlæggelse hospital behandling fejl. Da disse resultater, hospital bekymringer fokuserer holdent på kvaliteten og sikkerheden af ​​døgnbehandling. Ifølge Thomas Dolan, president og CEO i American College of Healthcare Executives, denne fortsatte tendens til sikkerheden forbedrer kvalitet og samtidig potentielt sænke omkostningerne, på grund af dens tendens til at reducere affald i hospitaler. Da omkostningerne fortsætte med at stige, denne bevægelse mod effektivitet er en værdifuld tendens.

Related Articles