Alternativer til Cobra for de arbejdsløse

May 16 by admin

Alternativer til Cobra for de arbejdsløse


Mange mennesker sikker sygesikring gennem deres arbejdsgiver, og miste jobbet typisk betyder at miste fordelen. For alle gjort arbejdsløs, den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act giver en måde at fortsætte arbejdsgiver sygeforsikring for en periode på op til 18 måneder efter tabet af et job. Men overveje alternativer til Cobra til at hjælpe med at sikre en mere overkommelig aftale om at bevare sundhed forsikringsdækning.

Alternative Group Health Insurance

Gruppe sygesikring er tilgængelig via andre kilder end gennem en arbejdsgiver - andre grupper og foreninger giver adgang til dækning. Grupper omfatter organisationer og foreninger, såsom faglige institutioner, alumni foreninger og særlige interessegrupper. Gruppe sygesikring planer, der tilbydes af disse typer af organisationer afhænger af resterende medlem af organisationen, derfor beskæftigelsesstatus har ingen effekt. For dem, der har medlemskab med en sådan organisation, kan det give en mulighed for at sikre sygeforsikring, hvis arbejdsgiver forsikring er tabt.

Short-Term Health Insurance

Mange forsikringsselskaber tilbyder kortsigtede sygesikring planer, typisk designet til at give dækning for en periode på mellem en måned og et år. Deres påtænkte anvendelse er at lukke et hul i normal sygeforsikring, og de kan derfor give en mulighed for dem, der mister arbejdsgiver sygesikring. Denne type sygesikring giver en midlertidig løsning, så lidt tid til at ordne en mere permanent løsning. Typisk kan kortsigtede sygesikring planer ikke fornyes, selvom en person kan lave en ny ansøgning, når et eksisterende kort sigt politik udløber.

Medicaid

Dem uden midler til at fortsætte betale udgifterne til sygesikring omkostninger på grund af at miste et job kan overveje Medicaid. Dette er en tilstand administreres, statsfinansieret program, der tilbyder hjælp til lav indkomst enkeltpersoner og familier til at betale medicinske omkostninger, med hver stat generelt har sine egne retningslinjer og regler. Medicaid er en indtægtsbestemt program, med dem, der er indskrevet behov for at opfylde kriterierne for støtteberettigelse. Personer, der bliver arbejdsløse kan opleve, at de bliver berettiget, og det kan være værd at forfølge som en mulighed.

Statsstøttet sygesikring

Mange stater finansiere deres egne sygesikring programmer for personer med lav indkomst, eller dem, der har vanskeligt ved at få adgang til en passende plan. Staten forsikring afdeling vil typisk have oplysninger om disse, med detaljer tilgængelige via et websted eller direkte telefonisk kontakt. Som med Medicaid, disse har typisk trangsbestemte støttekriterier, selv kontrollere kravene kan hjælpe med at give sygesikring for dem, der har mistet et job.

Forældre Health Insurance

Muligheder for dem under en alder af 26, der mister et job omfatter dækning under sygesikring politik af deres forældre. Denne mulighed gælder for alle stater, og kan give en midlertidig løsning, indtil der en afhængig kan sikre deres egen sygesikring. For en mand og kone, der har separate sygesikring politikker, at optioner overveje omfatte den afhængige modtagende dækning under politik forælder med den bedste politik.

Related Articles