Alternative Care Mental Health Treatment Centers

August 13 by admin

Alternative Care Mental Health Treatment Centers


Alternativ pleje angiver ikke en bestemt type behandling, men henviser typisk til enhver sundhedspleje, der betragtes som ikke-traditionelle. Traditionel mental sundhed behandling omfatter psykoterapi, eller samtaleterapi, og medicin. Alternativ behandling kan indbefatte sådanne ikke-traditionelle tjenester akupunktur, som er den strategiske indsættelse af fine nåle ind i kroppen, og aroma terapi, som indebærer anvendelse af specifikke duftstoffer til at målrette følelsesmæssige reaktioner. Der er nogle faciliteter i USA, der giver alternativ omsorg for psykiske lidelser.

Tapestry Kvinders Wellness Center

Tapestry Kvinders Wellness Center (tapestrytreatment.com) giver en række tjenester til behandling af kvinder med stofafhængighed og psykiske lidelser, der ofte co-forekomme. dette program ligger i St. Paul, Minnesota, tilbyder både traditionelle og utraditionelle tjenester. Deres holistisk program inkorporerer mindfulness terapi og mindfulness uddannelse. Medicinske personale også fokusere på generelle sundhed af individet, snarere end at fokusere på behandlingen af ​​en diagnose.

Broer til Recovery

Med steder i Santa Monica og Palisades, Californien, Broer til Recovery (bridgestorecovery.com) fokuserer på følelsesmæssig helhed i deres behandling af psykiatriske lidelser. Behandling på denne facilitet omfatter traditionel psykoterapi og medicin ledelse dog flere alternative behandlinger er også tilgængelige. Musikterapi, kunst terapi, akupunktur og kostvejledning er også tilgængelige. Somatic oplever tilbydes også, hvilket er en form for terapi, der øger bevidstheden om kroppens fornemmelser at hjælpe kunderne håndtere traumer.

Præcise vurderinger og behandling

Præcise vurderinger og behandling (accuratetreatment.org) er et rådgivningscenter, der rapporterer at specialisere sig i alternative behandlinger for psykiske lidelser. Ud over de traditionelle psykoterapi, denne facilitet tilbyder kostvejledning, kiropraktik pleje, mineralsk balancering og hormon balance. Centret er placeret i Lenexa, Kansas.

Integrativ Psykiatri

Beliggende i Sarasota, Florida, Integrativ Psykiatri (integrativepsychiatry.net) er en facilitet, der tilbyder ikke-traditionelle tjenester for psykiske lidelser. Gennemført via e-mail, telefon eller personligt, er konsultationer designet til at identificere underliggende årsager til din tilstand. Brain kosttilskud, orthomolekylære produkter og depression kosttilskud anbefales, snarere end typiske receptpligtig medicin. Personalet vil også hjælpe dem, der ønsker at ophøre kontrolleres eller vanedannende medicin.

Related Articles