Alternativ Cure & medicin for Ring Worm

June 17 by admin

Ringorm --- også kaldet ringorm --- er faktisk ikke en orm på alle, men snarere en svampeinfektion, der forårsager crusty, kløende, rødt, hævet cirkulære plastre på huden. Disse områder er vist i form af en ring, mens huden i centrum ligner normal, sund hud. Ringorm er meget smitsom og spredes ved hud-mod-hud kontakt og ved at dele håndklæder, tæpper og andre genstande. Mens læger ofte rådgive eller ordinere anti-svampe medicin, er der flere naturlige, alternative behandlinger, der også kan udrydde denne betingelse.

Tea Tree Oil

Tea tree olie kommer fra Melaleuca træet, som er hjemmehørende i Australien. Denne olie er kendt for sin antiseptiske, anti-svampe og antibakterielle egenskaber. Brug et stykke vat til at anvende to til tre dråber ren tea tree olie til ramt af ringorm område. Gentag ansøgningen tre gange om dagen, indtil ringorm forsvinder.

Aloe Vera

Riv et blad fra en aloe vera plante og klippe det åbne at frigive plantens saft. Gnid denne direkte på ringorm områder i en cirkulær bevægelse. Påfør aloe hele dagen for at lette irritation og kløe. Aloe vil fremskynde heling af infektionen. Du kan også købe ren aloe vera juice og gel ved mange naturlige-fødevarer butikker.

Sennepsfrø

Grind et par teskefulde sennepsfrø at gøre et fint pulver. Tilføj en teskefuld vand og omrøres, danner en tyk pasta. Dup dette på det berørte område, tillade pastaen tørre, og derefter skylles området med koldt vand. Påfør pastaen tre gange om dagen.

Citron og Salt

Skær en citron i halve og dyppe den i salt. Brug dette til forsigtigt skrubbe huden flere gange om dagen. Lad huden tørre og derefter skylles med koldt vand. Dette vil udtørre infektion og hjælper huden helbrede. Bemærk dog, at citronen surhedsgrad kan forårsage brændende hvis du har nogen pauser i huden.

Hvidløgsfed

Knus en frisk fed hvidløg og anvende det til den ramt af ringorm hud. Brug dette som et grødomslag, lad det tørre, og derefter skylles huden med koldt vand. Hvidløg olie indeholder anti-fungale egenskaber, som kan hjælpe ødelægge infektionen.

papaya

Skær en frisk papaya i halve og anvende den saftige del af frugten til berørte område. Anvende dette til de ringorm cirkler to gange dagligt. Det kan også hjælpe til at spise frisk papaya, som har naturlige anti-fungale egenskaber.

Related Articles