Allergisk astma: Hvad du ikke ved kan skade dig

June 17 by admin

Astma er en kronisk sygdom, der rammer mere end 20 millioner amerikanere, men mange mennesker er uvidende om dens årsager og sværhedsgrad.

Det er konklusionen af ​​en ny national telefonisk undersøgelse frigivet af allergi og astma Foundation of America. Den blev gennemført i februar, og omfattede 1.011 mænd og 1.023 kvinder i alderen 18 og ældre.

Undersøgelsen viste, at:

  • 81 procent af den almindelige befolkning og 63 procent af mennesker med astma adspurgte ikke var klar over, at den mest almindelige form for astma er allergisk astma. Denne form for astma, som berører omkring 10 millioner amerikanere er udløst af allergener, såsom skæl, pollen og skimmelsvamp, i modsætning til irritanter, virale eller sinus infektioner, vejr ændringer eller motion.
  • 83 procent af de mennesker med astma og 87 procent af den almindelige befolkning adspurgte vidste ikke, at den egentlige årsag til allergisk astma er et antistof kaldet immunoglobulin E (IgE). Det er en underliggende udløser allergiske reaktioner, der resulterer i astma symptomer.
  • 44 procent af dem med astma, som blev undersøgt ikke har deres astma under kontrol. Som et resultat, de begrænser deres fysiske aktivitet eller motion, vågner om natten mere end en gang om ugen, og er tvunget til at tage fri fra arbejde eller skole.
  • 38 procent af dem med astma og 27 procent af den almindelige befolkning adspurgte overveje allergener for at være den mest almindelige udløser af astma.

Related Articles