Allergi over for Latex Madrasser

October 11 by admin

Allergi over for Latex Madrasser


Latex madrasser er komfortable og støttende for folk med rygproblemer. Disse madrasser er resistente over for støvmider, mug og mildew.These betingelser er særlig godt for folk med astma. Der er mennesker, der er latex følsomme, dog, der føler, at de kunne opleve farlige helbredsproblemer fra sover på en latex madras.

Natural Rubber Latex

Naturgummilatex er fremstillet af saft ekstraheres fra gummitræer. Mange almindelige produkter, som vi bruger hver dag er lavet af latex. Børns legetøj, sutter, brystvorter, gummihandsker, støvler, frakker, kondomer og medicinsk udstyr som katetre er alle lavet af latex. En latexskum bruges til at gøre madrasser og puder, som vi sove på.

Latex Allergener

Naturlig latex indeholder et protein allergen, der kan forårsage en følsom person til at opleve en allergisk reaktion. Latex-sensitive mennesker har symptomer, der indbefatter nysen, løbende næser, nældefeber og udslæt. Meget følsomme mennesker kunne opleve svimmelhed, forvirring, åndedrætsbesvær, anafylaktisk chok og død fra selv en kortvarig hudkontakt med et produkt, der indeholder latex protein allergener.

Lygte Vulkanisering Process

Produkter som gummihandsker, kondomer, medicinske katetre, bolde og balloner er alle som regel lavet af 100 procent naturlige latex og er fremstillet ved hjælp af dyppede vulkanisering proces. Denne lukkede celler proces gør det vanskeligt for proteinallergener at blive vasket ud af produktet. Allergenerne, som forbliver på overfladen forårsage allergiske reaktioner hos mennesker, der er følsomme over for latex, især når de kommer i kontakt med huden.

Latex Madrasser

Naturlige latex madrasser er fremstillet af latexskum. Producenterne bruger åbne celler metode, hvor proteinet allergener vaskes ud af produktet flere gange, for allergenerne, der skal uskadeliggøres. De færdige madrasser og puder er beklædt med uld og økologisk bomuld, så den sovende persons hud aldrig rører latex direkte.

Overvejelser

I de mange år latex madrasser og puder er fremstillet, hverken fabrikanter eller FDA har modtaget klager eller rapporter om anafylaktisk chok fra en person sover på en latex madras eller pude. Men hvis du er meget allergisk og bekymret over at købe en latex madras, kan du tage en prøve af latex materiale til din læge eller allergi specialist til test, før man investerer i en latex madras.

Related Articles