Aggressiv behandling af leddegigt betaler sig

August 16 by admin

Tidlig synes aggressiv behandling med en kombination af anti-reumatiske lægemidler (DMARDs) at tilbyde langsigtede fordele for mennesker med leddegigt.

Den finske undersøgelse omfattede 160 personer med leddegigt (RA), som blev vurderet fem år efter de deltog i et klinisk forsøg. I dette forsøg, som alle deltagerne havde stadie RA tidligt. Nogle blev behandlet med tre forskellige DMARDs, mens andre fik konventionel single-DMARD behandling.

Denne nye undersøgelse i juli-nummeret af Arthritis & Rheumatism, fandt, at efter fem år, de mennesker, der har modtaget den tredobbelte kombination DMARD havde en 28 procent remission, sammenlignet med en 21 procent remission blandt folk i det indre DMARD-gruppen .

De, i kombinationen gruppen rapporteret mindre hævelse smerter og mobilitet. De havde også signifikant mindre RA-relaterede ledskader i deres hænder og fødder.

Disse fordele var tydelige kun dem, der fik kombination DMARD behandling kort efter de blev diagnosticeret med leddegigt. De, der startede den enkelt DMARD og senere skiftede til kombination DMARD-behandling ikke havde de samme resultater.

"Resultaterne indebærer, at» for sent «institution DMARD kombination ikke øger hastigheden af ​​remission hos patienter, som i første omgang behandlet med en enkelt DMARD ad gangen, det er, synes det terapeutiske" mulighedernes vindue "for at gå tabt i de fleste af disse patienter, "ledende forsker Dr. Markku Korpela sagde i en forberedt erklæring.

Related Articles