Afsløring Væggelus Under Black Light

April 21 by admin

Afsløring Væggelus Under Black Light


Væggelus er parasitter, der potentielt kan sprede sygdommen. Når du opdager, at du har væggelus i dit hjem, er det næste skridt er at finde ud af, hvor de opholder sig, så du kan slippe af med dem. En vanskelighed med dette er væggelus 'had til lys, hvilket gør det vanskeligt at finde dem i de vågne timer. Selv om en sort lys ikke vil hjælpe dig med at spotte en Væggelus direkte, kan du bruge sort lys for at finde sporet Væggelus anvendes.

Instruktioner

1 Fjern strøelse fra sengen. Du vil være i stand til at finde de stier, der bedbugs efterlader lettere, når du har direkte adgang til madrassen.

2 Tænd for sorte lys og starte med at kigge i hjørnet sømmene på madrassen. Følg lys langs madrassen søm, indtil du er i stand til at se en glødende spor. De væggelus vil efterlade en vragrester spor af deres affald og blod.

3 Følg vragrester sporet, indtil du er i stand til at finde, hvor det ender. Hvis bedbugs ikke i hjørnet sømmene af sengen, kan de være i en nærliggende stikkontakt eller sømmen af ​​væggen. Varme og kvælning er de eneste måder at dræbe væggelus, når de er fundet.

Related Articles