Ældste Epilepsi Drug Bedst til børn

January 15 by admin

Ældste Epilepsi Drug Bedst til børn


En skelsættende sammenligning af tre lægemidler udbredte mod den mest almindelige form for barndom epilepsi finder den ældste for at være den mest effektive.

Studiet af 453 børn på 32 US medicinske centre fundet, at ethosuximid (Zarontin), en af ​​de ældste anti-epileptisk medicin tilgængelige i USA, er mest effektiv til at kontrollere, hvad der kaldes fravær eller "petit mal" epilepsi, med færrest bivirkninger. Valproat (Valproat, Depakote) blev nummer, og den nyeste medicin, lamotrigin (Lamictal), var tredje, ifølge en rapport i marts 4 Nummer af New England Journal of Medicine.

"Dette er den første rigtige hårde beviser for at sammenligne de tre mest almindeligt anvendte lægemidler, og finder en bedre end den anden to," sagde retssag leder Dr. Tracy A. Glauser, direktør for den samlede Epilepsi Center på Cincinnati Children 's Hospital Medical Center.

Ca. 1 procent af amerikanske børn har epilepsi, Glauser sagde, og 10 procent af dem har absence epilepsi, hvilket får barnet til at stirre tomt ud i rummet for perioder, der kan være så kort som fem sekunder. Den dårlige nyhed fra undersøgelsen, hvor børn havde hyppige elektroencephalogrammer at måle hjernens aktivitet, er, at de også ofte har problemer med opmærksomhed, siger Glauser.

"Den konventionelle visdom har været, at hvis man regulere anfaldene, det er nok," sagde han. "Vi fandt, at omkring en tredjedel af dem havde opmærksomhedsproblemer, da de begyndte, og at de fortsat. Disse børn har brug for at få deres anfald rettet, men har også brug for yderligere evaluering for at få deres opmærksomhed problemer løses."

Undersøgelsen omfattede børn i alderen 2,5-13 år nydiagnosticeret med epilepsi og fri for andre problemer, såsom autisme. De blev randomiseret til en af ​​de tre lægemidler. Undersøgelsen målte primært om de var fri for anfald uden utålelige bivirkninger efter 16 uger med et par børn, fortsætter så længe som 20 uger. I undersøgelsen målte også, hvordan stofferne påvirkede børnenes evne til at være opmærksom.

Ethosuximid forhindrede anfald i 53 procent af børnene, lidt mindre end den 58 procent frihed-fra-dumpeprocent af valproat, men betydeligt bedre end de 29 procent for lamotrigin. Men kun 33 procent af dem, der fik den ældre lægemiddel havde betydelige opmærksomhedsproblemer, sammenlignet med 49 procent af dem, der fik valproat, fandt forskerne.

Så behandlingsstrategi angivet af undersøgelsen - og nu følges i Cincinnati - er at starte med ethosuximid, sagde Glauser. "Hvis det ikke har fungeret efter fire eller fem måneder, skal du skifte medicin," sagde han, med et forsøg med valproat. Hvis det ikke virker, skal der anvendes enten lamotrigin eller en kombination af lægemidler. Mere end 90 procent af børnene svare til en af ​​de regimer, tilføjede Glauser.

"Det var noget uventet, at den ældste af lægemidlerne havde så god en effekt som de andre og bedre bivirkninger," sagde undersøgelse deltager Dr. Shlomo Shinnar, direktør for den samlede Epilepsi Management Center på Børnehospitalet i Montefiore Medical Center i New York.

"Undersøgelsen understreger vigtigheden af ​​ikke blot at beslaglæggelse kontrol, men også hvordan barnet gør ellers,« Shinnar sagde. "Du vil anfaldskontrol uden bivirkninger, såsom problemer med opmærksomhed og adfærd."

"Desværre, selv vores bedste medicin virker kun halvdelen af ​​tiden," Glauser bemærkede. "Vi er nødt til at udvikle bedre medicin eller bedre algoritmer til at matche børn med medicin bedre."

Men med den rette behandling, de fleste børn med den betingelse "for at gå på lede godt, tilfredsstillende liv,« Glauser sagde.

Related Articles