Addiction Behandling nøgle til inddæmme volden i psykisk syge: Undersøgelse

February 28 by admin

Addiction Behandling nøgle til inddæmme volden i psykisk syge: Undersøgelse


Sundhedsprofessionelle behandler et stof misbruger med en alvorlig psykisk sygdom ofte ikke sikker på, hvilken problem at tackle første til at mindske risikoen for vold.

En ny undersøgelse tyder på, at behandling af stofmisbrug i starten er mere tilbøjelige til at reducere voldelige handlinger, som mennesker med alvorlig psykisk sygdom.

"Vi blev overraskede over at finde, at sværhedsgraden af ​​patientens psykiske symptomer var ikke den primære faktor til at forudsige senere aggression. Snarere patientens stofmisbrug var den faktor mest tæt forbundet med fremtidig aggression," undersøgelse medforfatter Clara Bradizza, en højtstående forsker ved universitetet i Buffalo Research Institute om afhængighed, sagde i et universitet pressemeddelelse.

De fleste mennesker med psykisk sygdom er ikke voldelige, men dem med alvorlig psykisk sygdom er mere tilbøjelige til at begå voldelige handlinger end folk i den almindelige befolkning, bemærkede forskerne.

De tilføjede, at der ofte er en sammenhæng mellem alvorlig psykisk sygdom, stofmisbrug og vold.

Mens nogle eksperter mener, at behandling af symptomer på psykisk sygdom, vil mindske risikoen for vold, fundet dette studie andet.

Forskerne fulgte næsten 300 patienter i seks måneder efter deres opførelse i et ambulant behandlingsprogram for både stofmisbrug og psykisk sygdom. Undersøgelsen blev for nylig offentliggjort online i tidsskriftet af stofmisbrug behandling.

"Vores resultater tyder på, at behandling fremmøde er meget vigtigt for disse personer og behandlingsprogrammer bør omfatte interventioner, der sandsynligvis vil falde stofmisbrug, da dette kan give den yderligere fordel at reducere risikoen for senere aggression blandt dobbelt diagnose patienter," Bradizza sagde .

"Det forbedrer ikke kun livet for de ramte personer og deres familier, men også giver et mere sikkert miljø for samfundet som helhed," tilføjede hun.

Related Articles