Abdominal diastasis Øvelser

January 12 by admin

Abdominal diastasis eller adskillelse er en tilstand, hvor højre og venstre side af rectus abdominis, også kendt som "seks pack," svækker og en GAP former omkring navlen. Det er mest almindeligt forårsaget af den voksende livmoderen under graviditeten, der sætter kraft på bugvæggen, hvilket reducerer styrken og integriteten af ​​de abdominale muskler. Hvis denne betingelse ikke er rettet det kan forværre, forårsager lændesmerter, bækkensmerter ustabilitet og i nogle tilfælde, en brok.

Testning for Abdominal Diastasis

En simpel test kan afsløre, om du har denne betingelse. Lig på gulvet på ryggen med bøjede knæ og fødderne fladt på gulvet. Placer den ene arm bag hovedet og fingerspidserne af den frie hånd på din mave tværs navlen. Ved at trykke på let med fingerspidserne, roll dit hoved fra gulvet bevæger brystkassen tættere på bækkenet. Føl til enten sider af mavemusklerne til at se, om der er et hul. Hvis du føler et hul bredere end to fingre, har du denne tilstand og skal begynde øvelser for at hjælpe rette det.

Korrigerende Øvelser

Understøttede abdominal øvelser kan hjælpe med at lukke hullet i de udbedret muskler. Dette er en langsom kontrolleret øvelse. Hvis helst du føler dig svimmel, stop, rul til din side og sidde op langsomt. Begynd ved at lægge på gulvet med dit knæ bøjet og fødderne fladt på gulvet. Kryds dine hænder over navlen med dine håndled æglæggende over hinanden, trække hver side af de udbedret muskler ind mod maven s midterlinjen og kontrakt dine mavemuskler samtidig, at trykke på den nederste del af ryggen i gulvet. Hold da du løfter hagen til brystet (ikke løfte dine skuldre fra gulvet), ånder ud tre til fem gange, og slip derefter, at give slip på mavemusklerne, afslappende maven og lægge hovedet tilbage ned. Gentag dette 10 gange, tre gange dagligt.

Forholdsregler

Indtil tilstanden er korrigeret, hvilket kan tage seks måneder eller når musklerne er to finger bredder eller mindre fra hinanden, skal tages med visse aktiviteter, bevægelser og øvelser, der sted stress på mavemusklerne, hvilket gør tilstanden værre forholdsregler.

Undgå øvelser såsom crunches eller skrå krøller, der ligger tilbage i løbet af en træningsbold, yogastillinger, der strækker abs og alle tilbage bøjninger. Må ikke sidde lige op fra en liggende stilling, men rulle til din side først og undgå at løfte og bære tunge genstande. Og når hoste eller nysen, støtte maveregionen med en pude eller dine hænder for at undgå overskydende stress på dette område, indtil tilstanden er afhjulpet.

Related Articles