9/11 en Life-definerende dag for unge

March 4 by admin

9/11 en Life-definerende dag for unge


Mallory Ham var netop ankommet til hendes første-grade klasse, når de kaprede fly med deres skrækslagne passagerer rippet ind i World Trade Center. Selvom hendes erindringer om den dag er ufuldstændige, de brændte i hendes hukommelse på samme måde.

9/11 en Life-definerende dag for unge


Hun minder om lærere gråd, bliver sendt hjem, at se sin mor limet til fjernsynet, ser Twin Towers sammenbrud.

"Jeg har ikke rigtig forstå, hvad det var - jeg husker kun at være bange," sagde Ham, nu en 16-årig junior på Brien McMahon High School i Norwalk, Connecticut, en forstad til New York..

En del af Millennial Generation, og døbt af nogle 9/11 Generation, skinke og andre unge amerikanere under 18 år har båret vægten af ​​den pågældende dag til en stor del af deres liv.

Og med 10-årsdagen for terrorangrebene nærmer sig, amerikanske børn - herunder dem, der endnu ikke er født ti år siden - bliver nødt til at tage livtag med en af ​​de mest skræmmende begivenheder i nyere amerikansk historie, som medierne afspille overgrebene på New York og Washington, DC

Psykologer siger, at der er intet at vinde ved at lade børn i alle aldre til at se foruroligende optagelser af bygninger bryde i flammer eller folk brat i døden. Og forældre, pas på. Det er ikke kun tv-nyheder, at du skal være bekymret med: Ground Zero videoer er nemme at finde på YouTube.

"Det er meget klart for mig, at den gentagne eksponering for billeder af 9/11 tjener noget formål for voksne eller børn, og jeg ville afskrække forældre fra at lade deres børn at blive udsat for grafiske billeder," siger Roxane Cohen Silver, en University of California , Irvine professor i psykologi og social adfærd, der har gjort omfattende forskning på de psykologiske konsekvenser af 9/11 på børn.

Det er en forælders opgave at holde styr på, hvad deres børn - især yngre - er ved at blive fortalt om angrebene, for at hjælpe dem med at forstå dem og behandle angst og spørgsmål, der kan opstå, siger psykolog Robin Gurwitch, koordinator for den nationale Center for Skole Krise og erstatning for tab på Cincinnati Children 's Hospital Medical Center.

For at åbne samtalen, kan forældrene begynde med at spørge deres børn, hvis de ønsker at tale om begivenhederne den 9/11, og derefter lade dem udtrykke deres følelser og tanker, Gurwitch foreslået.

Forældre kan blive overrasket over, hvad de hører.

En Nickelodeon special - "Hvad skete Historien 11. september 2001?" Hostet af newswoman Linda Ellerbee - interviewede børn, der troede, at terroristerne var fra Irak eller Japan, der troede 500 fly forsvandt, eller der troede angrebene aldrig rigtig skete.

"De kan have nogle misforståelser. De kan tænke," Alle mennesker i Mellemøsten hader Amerika. « Det er vigtigt for forældre at forklare, det er ikke korrekt. Vi ønsker at sikre, at vi blidt korrekt og give korrekte oplysninger, "Gurwitch sagde.

Hun husker sin egen datter beder hende 10 år siden om en gruppe af børn, der rygter om at have været kidnappet og holdt af terrorister i Washington, DC

Når det er din tur til at tale, kan du finde dig selv snuble efter ord. Krig og terrorisme er svære emner at komme ind med børn, fordi selv voksne kan være et tab at forklare, hvorfor noget så forfærdeligt kunne ske.

Vælg dine ord med omhu, for at holde forklaringer enkel og kortfattet. Og aldrig undervurdere effekten af ​​et knus og nogle beroligelse fra mor eller far, eksperter rådgivet.

Og, selvfølgelig, hvad du ville diskutere med en teenager vil være anderledes, end hvordan du ville nærme sig emnet med et yngre barn.

Også huske på, at børn ser deres forældre nøje. Deres evne til at komme sig efter traumatiske situationer er ofte afhængige af, hvor godt deres forældre klare, siger eksperter.

"Når vi som voksne huske denne jubilæum og mindes det og se historier og billeder, alle disse følelser, vi havde på den dag vil komme oversvømmelser tilbage," Gurwitch sagde. "Spørgsmålet bliver da, 'Hvordan kan vi hjælpe vores børn, som vi prøver at håndtere vores egne følelser?" Det er fint for børn at se, at du er bedrøvet og til at græde, men de har også brug for at se, at du kan tørre dine tårer og gå videre med din dag, tale om det og tale om noget konstruktivt. "

Efter angrebene, mange mennesker følte sig tvunget til at nå ud til fjerne venner og familie, og at melde sig frivilligt til velgørende organisationer, siger Gurwitch.

Den 10-års jubilæum, kan være en mulighed for, at så godt, tilføjede hun. Mind børn af heltemod af de første responders og frivillige, der gik til Ground Zero for at hjælpe, eller om vigtigheden af ​​at udrydde had, intolerance og vold.

"Dette er et vindue for dig at kommunikere dine ideer om tolerance, respekt for forskelle, og at gøre en forskel i dit samfund," Gurwitch sagde.

Umiddelbart efter angrebene, forskning udført på børn i New York, der ikke mister et familiemedlem eller ikke på anden måde er direkte berørt fundet en beskeden uptick i symptomer på angst. For langt de fleste af os børn, fundet undersøgelser ingen dvælende psykiske problemer, siger Cohen Silver.

Og dog, rapporter om universitetsstuderende fejrer død Osama bin Laden rejser spørgsmålet om, hvorvidt de unge blev ændret af angrebene på måder psykologer ikke helt forstår.

På trods af deres modstandskraft, ingen - børn inkluderet - har glemt, siger Mallory Ham.

"Det har opholdt sig med alle. Det er helt sikkert noget, som ingen kommer til at glemme. Det er en dag at blive husket i mange år fremover," Ham sagde.

Kommer Fredag: Harris Interactive / healthday meningsmåling måler 9/11 s vejafgift 10 år senere.

Related Articles