1 ud af 10 Ex-NFL Players Brugte steroider, Poll rapporter

June 17 by admin

1 ud af 10 Ex-NFL Players Brugte steroider, Poll rapporter


Næsten 1 ud af 10 pensionerede National Football League spillere adspurgte i en fortrolig undersøgelse sagde, at de havde brugt nu forbudte anabolske steroider, mens du stadig spiller.

De forskere, der gennemførte undersøgelsen rapporterede også, at brugen af ​​anabolske eller androgene steroider rejser en spillers risiko for at lide af fælles, ligament og bruskskader i hele kroppen.

"Som vi studerede pensioneret NFL fodboldspillere, fandt vi, at de, der havde været i den tunge brug af steroider i løbet af deres spil karriere var mere tilbøjelige til at opretholde muskel skader end dem, der ikke bruger steroider," siger ledende forsker Kevin Guskiewicz, professor motion og sport medicin og formand for Center for Studiet af Pensionerede idrætsudøvere ved University of North Carolina i Chapel Hill.

Optagelsen af ​​New York Yankees tredje baseman Alex Rodriguez, at han brugte præstationsfremmende stoffer har kastet steroider og andre forbudte stoffer tilbage i mediernes søgelys i de seneste uger. Andre store navne aktører, herunder pitcher Roger Clemens og hjem-run konge Barry Bonds, er også blevet forbundet med brugen af ​​de indsmuglede narkotika.

Men hvad med virkningerne af steroider på en spillers helbred? Rapporten, der blev offentliggjort i nummer af American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation i marts, forsøgt at besvare dette spørgsmål.

Guskiewicz gruppe kontaktede næsten 3.700 medlemmer af National Football League Pensioneret Players Association. I en undersøgelse, der er garanteret fortrolighed, 2.552 tidligere pro fodboldspillere besvarede spørgsmål om deres brug af præstationsfremmende steroider og bevægeapparatet skader, de har lidt i løbet af deres spillekort år.

Blandt tidligere spillere, 9,1 procent sagde, at de havde brugt steroider, med visse kategorier af spillere mere tilbøjelige til at rapportere ved hjælp af narkotika. For eksempel 16,3 procent af offensive linemen indrømmede at bruge steroider, og det samme gjorde 14,8 procent af defensive lineman.

Den høje vand mark til steroid brug fandt sted i 1980'erne, hvor omkring en ud af hver fem spillere, 20,3 procent, sagde, at de havde prøvet narkotika. Brug faldt i 1990'erne og videre til 12,7 procent af spillere, forskerne rapporteret.

Ud over fælles ledbånd og bruskskader, spillere, der tog steroider også havde højere hals, ryg, albue, knæ, ankel, fod og tå skader end gjorde dem, der ikke tager steroider. Men forskerne ikke fundet nogen steroid-relaterede muskel, skulder eller seneskader.

Guskiewicz spekuleret på, at de ekstra muskel-skader kunne have ført af den øgede vægt af muskelmasse skabt af steroider, sætte ekstra stress på leddene, som derefter bærer dem ned.

Fælles skader kan så føre til slidgigt, skabe en "sneboldeffekt" i form af faldende sundhed, sagde han. "Når du udvikler slidgigt, er du mere tilbøjelige til at være inaktiv, hvilket gør det sandsynligt, at have hjerteproblemer, diabetes og depression på grund af ændring i livsstil,« Guskiewicz sagde. "Det er lidt ligesom en snebold rullende ned ad bakke og ude af kontrol."

Steroid brug synes knyttet til en stigning i risikoen for slidgigt, depression og alkoholmisbrug, undersøgelsen fundet. Og samlet set pensionerede spillere, der havde brugt steroider blev mindre fysisk aktive.

Men disse spillere syntes også at have lavere satser på andre sygdomme som diabetes og kræft. Men forskerne bemærkede, at de undersøgte spillerne ikke har nået alderdom, når de typer af problemer begynder at væven store.

Guskiewicz sagde, at han mener, at NFL gør et bedre stykke arbejde med at forebygge steroid brug i dag. "Men der er andre steder og sport, hvor det måske ikke er så overvåges og kontrolleres, som vi ønsker det skal være," sagde han. "Så selv om det var en gruppe af pensionerede professionelle fodboldspillere, der er en crossover til andre sportsgrene, og vi bør alle være opmærksomme på det, som en af ​​de mange negative konsekvenser af steroid brug."

Dr. Linn Goldberg, professor i medicin og chef for afdelingen for sundhedsfremme og sportsmedicin ved Oregon Health Sciences University i Portland, sagde undersøgelsen har sine mangler.

"Ligesom alle retrospektive, selvrapportering papirer kan der være iboende fejl fra tegning for mange konklusioner, især af potentielt fjerne begivenheder, som skader," Goldberg sagde. "Nogle af forskellene kan være sandt, sandt og uafhængige. Fordi det er en stor prøve, der kan være statistiske forskelle, men ikke kliniske forskelle."

Og de fleste undersøgelser rapportering de skadelige virkninger af steroid brug ikke rapporterer dosis af steroider, der er truffet, eller hvor lang tid brugeren tog dem, tilføjede Goldberg. "Når statistisk bevis for, så et teoretisk grundlag for denne forekomst bør fremsendes," sagde han. "Hvorfor skete det? Forfatterne siger, det kan være vægt, men er naturligvis usikker."

Ifølge det amerikanske National Institute on Drug Abuse, kan de store bivirkninger af anabolske-androgen steroid misbrug omfatte højt blodtryk, stigninger i LDL (dårlig kolesterol) og fald i HDL (gode kolesterol), levertumorer og kræft, nyre tumorer, svær acne og bæven. For mænd, har brug af stofferne også blevet bundet til krympning af testiklerne, nedsat sædkvalitet, infertilitet, skaldethed, udvikling af bryster og en øget risiko for prostatakræft.

Goldberg sagde, at undersøgelsens konstatering af, at depression og alkoholmisbrug var større blandt anabolske steroid brugere er særlig interessant.

"Der er rapporteret Alkohol brug og andre stofmisbrug [bundet til steroid brug] i den medicinske litteratur," sagde han. "Det styrker kravet. Humørsvingninger såsom depression, hypomani (irritabilitet), kan psykotiske træk være dosis- og bestemt lægemiddel-typen-relaterede. Brugen af ​​steroider og de mulige ændringer i neurotransmittere er også blevet bemærket."

Related Articles